Testen

ICT-beveiligingsincidenten kosten tijd en geld. Door kwetsbaarheden in uw systemen op te sporen en te beperken, beperkt u die kosten. Uw organisatie is wettelijk verplicht om persoonsgegevens van klanten en medewerkers adequaat te beschermen. Laat daarom regelmatig de beveiliging testen.

Uw webapplicaties veiliger

Onze cyber monks testen op afstand uw webapplicaties. De experts van Northwave zekeren de kwaliteit en begeleiden het proces. Onze testen zorgen voor helder inzicht in de bevindingen en wat u er aan kunt doen. Er zijn drie testmethodes die we daarbij gebruiken:

Black box
Onze ethical hackers benaderen uw applicatie zoals een cybercrimineel dat doet. Zonder voorkennis.

Grey box
In deze methode geeft u onze ethical hackers reguliere toegang tot uw online-omgeving, zoals een gebruiker dat ook heeft. Van daaruit onderzoeken we welke mogelijkheden de applicaties onbedoeld biedt.

White box
Deze testmethode maakt gebruik van beschikbare informatie zoals broncode, gegevens over infrastructuur en documentatie. We weten ‘alles’ van uw applicatie en de omgeving.

Kwaliteit

Northwave zekert de kwaliteit van de uitvoering van het werk op basis van internationaal erkende best practices voor security testing. Northwave is een ervaren specialist op het gebied van informatiebeveiliging, heeft een erkend Computer Emergency Response Team (NW-CERT), is ISO 27001 gecertificeerd en heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor het doen van persoonsgericht digitaal onderzoek.

Wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is er een nieuwe wet actief die waakt over de privacy. Veel organisaties moeten aanvullende organisatorische en technische maatregelen nemen om persoonsgegevens beter te beveiligen. Een daarvan is het regelmatig testen van uw online-beveiliging. Door uw webapplicaties te laten testen door de ethical hackers van The Monastery verbetert uw beveiliging en zorgen we samen voor meer maatschappelijke impact. We komen graag in contact met opdrachtgevers die security en social impact serieus nemen.

The Monastery

Cyber Security Testing
& Social Impact

Een Northwave en ITvitae initiatief

The Monastery

Daam Fockemalaan 22

3818 KG Amersfoort

© The Monastery - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus   © Foto's - Ruben Buitenhuis