Over ons

Klooster

The Monastery is gevestigd in het voormalige Eemklooster in Amersfoort. Dit solide en statige gebouw biedt de juiste omgeving voor onze cyber monks. En het ademt wijsheid. Kloosterbewoners zijn van nature zorgvuldige en geduldige werkers. Security testing heeft duidelijke paralellen met monnikenwerk. Ons werk is echter wel heel eigentijds en modern.

The Monastery is een initiatief van security expert Northwave en social enterprise ITvitae. Beide organisaties bundelen hun kennis en kunde op het gebied van cyber security testing en hoog intelligente ICT-talenten met autisme. Met de oprichting van The Monastery komen de initiatiefnemers tegemoet aan de grote vraag naar vaardige cyber security testers. The Monastery biedt bijzondere ICT-talenten met autisme perspectief op een duurzame baan als ICT-professional. Win-winsituatie met een sociaal resultaat.

Onze ethical hackers zijn door ITvitae en Northwave opgeleid middels een intensief cyber security opleidingsprogramma. The Monastery zet haar diensten in voor organisaties die structureel gebruikmaken van onze security testen en waarde hechten aan social impact.

Northwave

Northwave (2006) is specialist in integrale informatieveiligheid en privacy management. Het bedrijf heeft een erkend Computer Emergency Response Team (NW-CERT), is ISO 27001 gecertificeerd en heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor het doen van persoonsgericht digitaal onderzoek.

ITvitae

Sociale enterprise ITvitae (2013) is gespecialiseerd in het opleiden, coachen en bemiddelen van ICT-specialisten met autisme op hbo/wo-niveau en hoogbegaafden. ITvitae is een full service ICT-dienstverlener en recruiter van talent. ITvitae bemiddelt een landelijke pool uitzonderlijke ICT-talenten in de ICT-specialismen: programmeren, software testen, data science en cyber security. Een selecte groep ICT-talenten werkt binnen de kloostermuren aan gespecialiseerde opdrachten. De overige talenten vinden met behulp van ITvitae een duurzame baan als ICT-professional.

The Monastery is gevestigd in het voormalige Eemklooster in Amersfoort.

The Monastery

Cyber Security Testing
& Social Impact

Een Northwave en ITvitae initiatief

The Monastery

Daam Fockemalaan 22

3818 KG Amersfoort

© The Monastery - Ontwikkeld met het Website Management Systeem van Ikabus   © Foto's - Ruben Buitenhuis